Eğitimin Amacı:
Global Standart – IFS Food standardının uygulanması için gereklilikleri detaylı olarak anlatmaktır.
Eğitimin İçeriği:
•Uluslararası Gıda Güvenliği Standartları
•Gıda Özelliklerinin Tanımlanması
•IFS-Foodun Tarihçesi
•IFS-Food Standardının Yapısı ve Gereklilikleri
•IFS-Food Standart Maddelerinin Örneklerle Açıklanması
•Kayıt ve Dokümantasyon Sistemi
•IFS de Kalite Yönetim Sistemi
•Altyapı Standartları
•Temizlik ve Hijyen
•Haşere Kontrol
•Çalışan Hijyeni, Sağlık Taraması,Eğitim
•IFS-Food Standardının Diğer Yönetim Sistemleri ile Entegrasyonu
•İzlenebilirlik ve Ürün Geri Çağırma
•IFS-Food Denetim Prosedürü ve Belgelendirme Sürecinin Anlatımı.
Katılımcı Profili: IFS Standardın Uygulanmasından ve Denetiminden Sorumlu Personeller, Gıda Zinciri Yöneticileri, Tehlike Analizi Ön Bilgisi Olan Çalışanlar, Danışmanlık yapan insan kaynakları, Kariyerine katkı sağlamak isteyen insan kaynakları, Gıda ve alakalı bölüm öğrencileri, mezunları.
Sınav: Eğitim Sonunda Sınav yapılabilmektedir.
Eğitmen: Uluslar Arası Baş Denetçi ve Eğitim Uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Tarihi: Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Süresi: 2 yada 3 gün.
Eğitim Yeri: Şirket Eğitim Salonlarımız yada Eğitim Öncesi Duyurulur.
Sertifika: Eğitim Sonunda Eğitime Katılanlara Sertifika verilir.