Eğitimin Amacı:
FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sertifikasyon Sistemi dokümanlarının tanımlanması ve hazırlanmasına yönelik bilgi ve becerilerin kazandırılması.
Eğitim İçeriği :
Gıda kavramları ve terminoloji
PAS 220 Kılavuzu, ISO 22000 Standardı ve FSSC 22000 Standardı hakkında genel bilgiler
Standardın istediği doküman tiplerinin vaka çalışmalarıyla birlikte incelenmesi;
Prosedür
Proses
Talimat
Form
HACCP planları, Ön koşul programları
Gıda Güvenliği el kitabı
FSSC 22000 Standardı maddelerinin dokümantasyon açısından incelenmesi
Katılımcı Özellikleri : FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sertifikasyon Sistemi kurulması çalışmalarında yer alan sistem kurucular katılabilir.
Sınav: Eğitim Sonunda Sınav yapılabilmektedir.
Eğitmen: Uluslar Arası Baş Denetçi ve Eğitim Uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Tarihi: Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Süresi: 1 yada 2 gün.
Eğitim Yeri: Şirket Eğitim Salonlarımız yada Eğitim Öncesi Duyurulur.
Sertifika: Eğitim Sonunda Eğitime Katılanlara Sertifika verilir.
Aşağıdaki bağlantı üzerinden dokümanlara ulaşabilirsiniz.