Gıda Zincirinde yer alan kuruluşların HACCP Sistemine yönelik etkin bir hijyen, sanitasyon programı uygulayabilmeleri için gıdaların üretiminde, teknolojik işlem uygulamalarında, depolanmaları sırasında genel hijyen konusunda bilinçlenmenin sağlanması.
Eğitimin İçeriği:
•Temel Kavramlar
•Hijyen ve Sanitasyonda Önemli Faktörler
•Kuruluş Binası ve Ekipman Hijyeni
•Hammadde
•Su ve Hava
•Depolama ve Taşıma
•Paketleme
•Atık Materyal
•Sanitasyon Eğitimi
•Temizlik ve Dezenfeksiyon
•Haşere Kontrol
•Personel Hijyeni
Katılımcı Profili: Kuruluşlarda HACCP şartlarınca gıda güvenlik sistemi hijyen ve sanitasyon programını oluşturmakla (özellikle HACCP ekibi üyeleri) görevli tüm çalışanlar ve gıda maddeleri ile temas halinde olan personeller.
Sınav: Eğitim Sonunda Sınav yapılabilmektedir.
Eğitmen: Uluslar Arası Baş Denetçi ve Eğitim Uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Tarihi: Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Süresi: 1 gün.
Eğitim Yeri: Şirket Eğitim Salonlarımız yada Eğitim Öncesi Duyurulur.
Sertifika: Eğitim Sonunda Eğitime Katılanlara Sertifika verilir.