FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ SERTİFİKASYON SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ SERTİFİKASYON SİSTEMİ İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ
Eğitimin Amacı:
Kuruluş içinde uygulanan FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sertifikasyon Sistemi Standardı’nın yeterliliği, uygunluğu ve etkinliğini belirleyecek uygulamaları tanıtmak; iç tetkiklerin planlanması, uygulanması, tetkikçi seçimi v.b. konularda temel bilgileri vermek.
Eğitimin İçeriği:
•PAS 220 Kılavuzu, ISO 22000 Standartları, FSSC 22000 Standardı
•FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sertifikasyon Sistemi Tetkiki
•Tetkik Türleri ve Şekilleri
•Tetkik Aşamaları ve Kapsamı
•Tetkik Sırasında Göz önünde Tutulacak Hususlar
•Tetkik İçin Gerekli Standartlar
•Tetkikçi Özellikleri
•Tetkikçi, Baş Tetkikçi ve Tetkik edileni
•Sorumluluk ve Faaliyetleri
•Tetkik Soru Listesinin hazırlanması ve Değerlendirilmesi
•Tetkik planı ve Raporlanması
•Uygunsuzluk ve Düzeltici Önleyici Faaliyetler Raporu
•Liste, Rapor, Plan Örnekleri
•Örnek tetkik Uygulaması
Katılımcı Profili: FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sertifikasyon Sistemi kapsamında iç ve dış kalite tetkiklerinde görev alacak ve tetkike tabii tutulacak personel.
Sınav: Eğitim Sonunda Sınav yapılabilmektedir.
Eğitmen: Uluslar Arası Baş Denetçi ve Eğitim Uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Tarihi: Eğitim Öncesi Duyurulur.
Eğitim Süresi: 2 yada 3 gün.
Eğitim Yeri: Şirket Eğitim Salonlarımız yada Eğitim Öncesi Duyurulur.
Sertifika: Eğitim Sonunda Eğitime Katılanlara Sertifika verilir.